Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Win jouw tienbeurtenkaart voor Altitude CCM en Blok

Win jouw tienbeurtenkaart voor Altitude CCM en Blok

4 mei 2010

Nu de zon zich regelmatig laat zien en de zomer voor de deur staat, lonken de rotsen steeds meer en meer. Dit wil evenwel niet betekennen dat we de indoor-training volledig aan de kant moeten schuiven. Om meteen nu bij te trainen, of te sparen voor de winteravonden, geeft Belclimb 4 tienbeurtenkaarten weg van twee van onze partnerklimzalen. Het gaat om twee zalen met een rijke geschiedenis: Altitude CCM in Braine-l'Alleurd en Blok in Hoboken.

Vanaf vandaag en tot dinsdag 18 mei 23.59u kan je je kans wagen. Vergeet niet dat je voor de twee afzonderlijke wedstrijden kan meespelen om je kansen te verhogen. Je moet geregistreerd zijn om aan de wedstrijden te kunnen deelnemen.

Wedstrijd Blok
Wedstrijd Altitude CCM
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,