Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Belgen heer en meester op Boulderen aan Zee afgelopen zaterdag

Belgen heer en meester op Boulderen aan Zee afgelopen zaterdag

Anak Verhoeven, Ignace Debreyne, Pierre Collignon en Muriel Sarkany eindigden als eerste in hun categorie op de derde editie van Boulderen aan Zee dat op het strand van Scheveningen bij Noorderburen gehouden werd.
Meer, het wordt nog beter, ook Magali Hayen en Jonathan Thomas droegen hun steentje bij aan het Belgische boulderen met een respectievelijk tweede en vierde plaats in hun categorie. De overwinning bij de mannen ging naar de Nederlander Wouter Jongeneelen.

Als slotbedenking bij het evenement moet gezegd worden dat ondanks het gebrek aan royale middelen ook in Nederland is het crisis de organisatie er ook dit jaar weer in geslaagd is om met de hulp van heel wat vrijwilligers een fijne competitie op poten te zetten waar niet minder dan 750 klimmers zich inschreven. Het is dan ook bijzonder aangenaam om op het zand te klimmen met een heerlijk zee-zonnetje op de achtergrond.

Resultaten en fotos door Hube




Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


1/09/2009
See http://baz.climbing.nl/
Another Belgium kid Rob Denayer was on first place in categorie below 12 years !
Rob DeNayer (11 Years)

2/09/2009
én niet te vergeten was dit de allereerste wedstrijd van Rob!!
Proficiat aan allemaal!


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm