Denk aan het milieu. Denk na voor je print!Denk aan het milieu. Denk na voor je print!

12-10-2004

Bouldergeweld op komst

Het jaareinde wordt druk voor de competitief ingestelde boulderaars onder ons. Op 7 november wordt het startschot gegeven in Altutude CCM (Braine l'Alleud) met een Bloc for Fun, een vrienschappelijke boulderwedstrijd met een goed doel. Eind november, op 27 en 28 meerbepaald, worden de grote kanonnen uit binnen- en buitenland verwacht in Bleau (Gent) voor de jaarlijkse Bleau Open. Hetzelfde deelnemerspubliek wordt ook verondersteld aanwezig te zijn op de Open Blokwedstrijd in Hungaria (Leuven) op 5 december.
Inschrijven voor Braine l'Alleud en Leuven is reeds mogelijk via de alombekende belfaxemail procedure. Voor de Gentse wedstrijd is het wachten tot 1 november! Allen daarheen!
Laat ons ook even kijken hoe het staat met het aanbod moeilijkheidsklimmen. Aanstaande zaterdag gaat de eerste manche van de Belgian Climbing Cup door in ItinĂ©raires (Brussel). Inschrijven is in extremis nog mogelijk via het secretariaat van de BAC en ook uit Klimax hebben we een competitie-aankondiging: het Open Vlaams Jeugdklimkampioenschap gaat dit maal niet door in november maar is verschoven naar 15 januari 2005.