Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
8A+ boulder voor Micha Vanhoudt

8A+ boulder voor Micha Vanhoudt

5 mei 2011

Gekend als een toegewijd lengteklimmer legde Micha Vanhoudt zich sinds kort in Oostenrijk meer toe op het boulderen. De secret spot genaamd NÖ is tegenwoordig zijn trainingsgebied en hij sloeg er in aldaar 8A+ te boulderen. Gisteren was de grote dag met Mogadishu en ook Renegades of Funk, 8a, moest er dezelfde dag aan geloven. Hij kon het haast zelf niet geloven.
Met moeite een maand na zijn eerste 8 in dezelfde sector kunnen we alleen maar vaststellen dat de progressie aan een hoog tempo verloopt. We hopen dat Micha binnenkort niet de gordel defintief inruilt voor de crashpad. Bravo aan de veelzijdigheid!
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,