Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
8b voor Jonathan, 8b+ voor Werner

8b voor Jonathan, 8b+ voor Werner

6 oktober 2003

Je raadt het al, Batman heeft nogmaals toegegeven. Dit weekend viel de eer van een eerste 8b te beurt aan Jonathan Thomas en ook aan Jérôme De Boeck.
Ondertussen is in het forum een thread opgestart over de misschien wel ietwat overdreven kwotatie van de route. Pepsonauten aller landen, daarheen!
Werner Hofmans klom van zijn kant La Folle Traversée du Pigéon, 8b+. Staat de eerste herhaling van La Traction Universelle (8c) op zijn verlanglijstje? Wie weet, maar tussen de touwcommando's door hebben we opgevangen dat er nog meer gegadigden zijn...


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,