Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Anak Verhoeven en Celine Cuypers in rotsmodus in Santa Linya

Anak Verhoeven en Celine Cuypers in rotsmodus in Santa Linya

25 april 2014

Anak Verhoeven (17) en Celine Cuypers (15) vormen een krachtig duo op de rots. Vorige week knalden de twee trawanten een hoop achtstegraadsroutes bij elkaar in Santa Linya, Spanje.
Celine mag dan wat extra examens en centimeters bijgekregen hebben, namelijk 4, toch wist ze de eerste lengte van Rollito Sharma te toppen. Dat staat 8b. Bij Anak zit de vorm zoals gewoonlijk meer dan goed. Zij knalde Rollito Sharma Extension, een 8c die twee jaar geleden ook door Muriel Sarkany geklommen werd. Ook La Fabelita, een andere 8c, moest eraan geloven.
Buiten deze uitzonderlijke prestaties, klommen ze nog allerlei andere routes bij elkaar. Dat belooft voor het komende wedstrijdseizoen…

De website van Anak Verhoeven
De website van Celine Cuypers
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,