Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Anak Verhoeven viert haar 15de verjaardag met 8b+

Anak Verhoeven viert haar 15de verjaardag met 8b+

Kan je je een beter cadeau voor je verjaardag bedenken dan een niveau stijgen? Dat moet ook Anak Verhoeven gedacht hebben toen ze net op haar 15de verjaardag Philippe Cuisinière, 8b/+, in Rodellar topte, een route die Muriel Sarkany in 2009 aan haar palmares mocht toevoegen. Gisteren bevestigde Anak haar immense potentieel door Geminis, 8b+, te klimmen, voorafgegaan iets eerder dezelfde week door El Chorreras o la belle inconnue, 8b/+. Uit goede bron hebben we ook mogen vernemen dat Anak momenteel in 8c aan het werken is. Aan haar razendsnelle opmars door de 8ste graad te merken, zal ook dit niet al te lang op zich laten wachten. En, voor we het vergeten, gelukkige verjaardag!

De site van Anak Verhoeven
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm