Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Bert in Mexico

Bert in Mexico

7 januari 2002

Bert Van Lint die de afgelopen jaren reeds klom in Thailand, Zuid-Afrika, bevindt zich momenteel in het warme Mexico, zo schrijft hij: Het lijkt wel of ze hier 10 jaar achter staan met het ontplooien van de klimgebieden. Dit betekent veel nieuwe ruwe routes van opperbeste kwaliteit ... Bij deze wil ik jullie ook laten weten dat ik samen met een Duitse en twee Amerikaanse klimmers deelneem aan El Gigante 2002. El Gigante is waarschijnlijk Mexico's Biggest wall (1000m) en ligt in Basaseachic National Parc in de staat Chihuahuah. Tijdens de maand Maart en eventueel April gaan we proberen om een nieuwe sportklimroute te openen op deze gigantische wand.
Voor meer info kan je nu reeds hun website raadplegen.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,