Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Boulderen met Klimclub Hungaria in Ötztal, Zillertal en Pfalz

Boulderen met Klimclub Hungaria in Ötztal, Zillertal en Pfalz

Begin deze zomer trok een bende studerende Klimclub Hungaria-jeugd op roadtrip. Over drie weken verspreid stonden de gebieden Ötztal en Zillertal in Oostenrijk en de Pfalz in Duitsland op het menu. Met heel wat variatie op het programma, zowel lengtes als boulder, zowel graniet als zandsteen, beloofde het een zeer toffe twintigdaagse te worden.
Om te kunnen bewijzen dat het een en al fun was namen ze een camera mee en werd er vooral tijdens het boulderen gefilmd. De beste beelden werden gebundeld in een compilatie die we u niet willen onthouden. Figurerende boulders zijn onder andere Hotel California 7B+, Moonwalk 7A+ en Richis Luder 6B in het Zillertal evenals Namasakar 7A en Fehlende Spannung 6B in de Pfalz.

Als je meer filmpjes wil zien kan je terecht op dit youtube-kanaal.
Om de activiteiten van de klimclub in klimzaal Hungaria te volgen kan je terecht in deze Facebookgroep.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm