Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
China Jam, de trailer

China Jam, de trailer

28 november 2013

China Jam kennen we vooral als een ongelofelijk heldenverhaal van het CAB-RCT op Chinees grondgebied. Nooit eerder hebben de leden zo hard afgezien op de wand. Als bewijs is hier de trailer van hun expeditie. Je zal het er warm van krijgen. Of koud. ’t Is maar hoe je het ziet.

In september zijn Sean Villanueva, Nicolas Favresse, Stéphane Hanssens en de Fransman Evrard Wendenbaum op expeditie getrokken. Onder het mom van ‘China Jam’ klommen ze een maand lang in de Western Kokshaal, een gebied op de grens van China en Kirgizië. Daarvan hebben ze zestien dagen op een big wall van honderden meters doorgebracht. Om meer van hun avonturen te weten te komen, lees dan hun verhaal, op aanraden van Stéphane.

Het verhaal van het CAB-RCT
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


30/11/2013
Die mannen stralen uit waar het in klimmen om gaat! Afzien en vooral veel plezier. Voor mij mogen die nog duizend piolet d'ors krijgen

12/12/2013
Je kan ze ook sponsoren door de DVD te bestellen (of op nog andere manieren)
http://www.indiegogo.com/projects/china-jam-big-wall-adventure-film


Gerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,