Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Chloé Caulier in Albarracin

Chloé Caulier in Albarracin

Na de examens van januari en voor de start van het nieuwe semester trok Chloé Caulier er een weekje tussenuit voor een klimvakantie in het Spaanse Albarracín. De reis leverde haar haar eerste 7C+ boulderen op: Fuerte a muerte. Chloe legt uit: "Fuerte a muerte werd oorspronkelijk als een 8A beschouwd. Onlangs werden in Albarracín echter alle scores boven de 7B herzien en werd Fuerte a muerte een 7C+. Voor mij is het mijn moeilijkste boulder tot nu toe. Voor de trip zat ik 5 weken in examens. Dat maakt mijn voldoening bij dit kruis nog groter. Ondanks mijn gebrek aan training had ik toch niet te veel pogingen nodig om mijn doel te bereiken. Dat geeft me nog meer motivatie om opnieuw te trainen en mee te draaien in de competitie."
Haar reis leverde ook een mooie wandeling van een dertigtal minuten op, gefilmd en geregisseerd door haar vader Thibaut.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm