Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Chloé Graftiaux covergirl topo Hampi

Chloé Graftiaux covergirl topo Hampi

15 april 2010

De liefhebbers van klimmen in India zullen bijzonder verheugd zijn dat er een topo specifiek voor Hampi en Badami van de persen is gerold. Meer dan 500 boulders (Hampi) en 70 routes (Badami) die nog nooit ten boek waren gesteld verschijnen nu netjes in Reachingout, een uitgave van Rohit Chauhan en Jean-Luc Juber van Top Rock Adventures. Covergirl van dienst is niemand minder dan Chloé Graftiaux met een foto die op haar laatste reis daar begin 2008 getrokken werd.

Reachingout is de eerste topo in een reeks over klimmen in India. De topo is voor 15 euro, zonder verzendingskosten, te koop op het internet.

De site van Top Rock Adventures
Het artikel van Olivier Mignon over Hampi
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,