Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Derde 8c dit jaar voor Muriel Sarkany

Derde 8c dit jaar voor Muriel Sarkany

2 oktober 2011

Terwijl haar vroegere concurrentes de borst nat maakten in Puurs, leeft Muriel Sarkany zich verder uit op de rotsen van Gorges du Loup in Frankrijk. Afgelopen vrijdag lukte ze erin haar derde 8c van dit jaar aan haar rijke palmares toe te voegen. Na Qoussai les maux de la fin en Hot Chili X is het nu de beurt aan Last Soul Sacrifice.  De route bevindt zich in de nieuwe sector 'Déversé'  waar Muriel de ene na de andere harde route afwerkt. Als je er eentje aflapt, dan klim je ze allemaal? Dat valt af te wachten natuurlijk, maar wij zijn hoopvol gestemd ... en houden je op de hoogte!
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,