Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Eerste 8A boulder voor Clovis Matton in Hampi

Eerste 8A boulder voor Clovis Matton in Hampi

We hadden het wel een beetje zien aankomen. Clovis Matton, die zich al altijd volledig op het boulderen toelegde, lukte er gisteren in om zijn eerste 8A, Middle Way in Hampi, India, te toppen. Nadat hij al eerder een behoorlijk aantal 7C boulders in Fontainebleau en Magic Wood op zijn naam mocht schrijven, treedt hij nu toe tot de cirkel van Belgische 8ste graad boulderaars. Hij is evenwel niet de eerste Belg die deze mythische boulder, onsterfelijk gemaakt door Chris Sharma in de DVD Pilgrimage, klimt. Nadat Nicolas Mathieu de boulder op zijn naam mocht schrijven, kon ook Jan de Smit in maart hetzelfde doen. Proficiat Clovis!
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


21/01/2011
Jupla!! NICE!! GOOD JOB MATE!!


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm