Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Eerste 8b+ voor Mathieu Pauwels

Eerste 8b+ voor Mathieu Pauwels

13 april 2010

Belgisch Kampioen bij de jeugd en winnaar van de Belgian Youth Cup bij de junioren deze winter Mathieu Pauwels voelt zich evengoed thuis op de rots als in de klimzaal. Tijdens zijn verblijf in Margalef, klom hij afgelopen zaterdag met Darwin Dixit zijn eerste 8b+ op rots.
Zijn vakantie in Spanje bracht hij door met een andere 8ste graadklimmer, Michaël Timmermans die er in lukte enkele 8ste graad routes op zijn naam te schrijven.

De paasvakantie betekent dat de studerende klimmers hun boeken even kunnen laten voor wat ze zijn, en de rotsen kunnen gaan opzoeken. Benieuwd wat de tweede week van de vakantie brengen zal.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


16/04/2010
Mathieu et Michaël ont tous les deux enchaîné Photo-shot, 8b, à Margalef. Le premier 8b pour Mika

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,