Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Fish Eye 8c voor Muriel Sarkany

Fish Eye 8c voor Muriel Sarkany

16 februari 2013

Het is nu al enkele maanden dat we niet hebben horen spreken van Muriel Sarkany en met reden. Na de eerste vrouwelijke Belgische 8c+ getopt te hebben trainde ze verder als een bezetene om haar vooruitgang in de hoge niveau's door te zetten.

De afgelopen week slaagde de Belgische van 38 jaar er in om Fish Eye, een zeer lange 8c van 50 meter in Oliana, Spanje, te toppen! Muriel vertelt: "Ik ben super tevreden. Deze route was heel belangrijk voor mij. Na wat problemen met de pols en een verplichte rust de hele maand december kon ik rustig aan terug beginnen in januari. Ik had wel nog steeds wat last van mijn polsen. Deze route liet me dan eindelijk toe het goed gevoel terug te vinden. Ik voel me opnieuw in form."
We kunnen dus verwachten dat er de komende weken over haar gesproken zal kunnen worden.

De website van Muriel Sarkany
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,