Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Florida, een nieuwe 8c voor Micha Vanhoudt

Florida, een nieuwe 8c voor Micha Vanhoudt

22 juni 2013

Het wordt alsmaar echter voor Micha Vanhoudt. Vier maanden na de start van zijn sabbat en drie weken na een eerste reeks 8c's in Rodellar heeft hij zich aan een oud Spaans project gezet: de 45 meter van Florida, een immens overhangende lijn die eveneens op het einde van de achtste graad gequoteerd staat. Het is een lijn die wel meer bekijks heeft gehad. Nicolas Favresse is er in 2002 ook al in actief geweest.

Volgende week geven we jullie een exclusief interview met Micha. Hij zal ons alles vertellen over zijn jaren in Oostenrijk, zijn projecten van 2013 en zijn passie voor het klimmen.

De website de Micha Vanhoudt

Foto: Thomas Schermer (2011)
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,