Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Goede vorm en een nieuwe 8c+ voor Jérôme De Boeck

Goede vorm en een nieuwe 8c+ voor Jérôme De Boeck

6 augustus 2009

We spraken jullie er al enkele dagen geleden over. Jérôme De Boeck is er in geslaagd zijn project in de sector Déversé van de Gorges du Loup nabij Nice te klimmen. De route noemt Total Eclatch en was 8c waard, tot er afgelopen winter een greep uitbrak en er een +je werd toegvoegd aan de quotatie. Het gaat om de eerste 20 bewegingen op de knijpers van Kinematix, 9a, die Jérôme als project had voor zijn voetblessure in Céüse begin juli. Een blocroute in een 60° overhang voor de geïnteresseerden.

In afwachting van een film in september, kunnen jullie alvast de video van Jérôme en Florian Castagne in de 8a Exit in Red te Annot ontdekken.

De site van Jérôme De Boeck
De video van Exit in Red
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,