Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Het CAB-RCT op Groenlandse wateren

Het CAB-RCT op Groenlandse wateren

Vier jaar na hun eerste wateravontuur beslissen de leden van de CAB-RCT van opnieuw de big walls van Groenland aan te pakken. Te starten bij de Dodo’s Delight. De tien meter lange zeilboot, bestuurd door eerwaarde-kapitein Bob Shepton, zal twee à drie maanden lang de wateren van Baffin-eiland afschuimen op zoek naar de beste en meest maagdelijke beklimmingen. Zoals gewoonlijk vertrekken Nicolas Favresse, Olivier Favresse, Sean Villanueva en Ben Ditto niet zonder de aanwezigheid van hun geliefde muziekinstrumenten. De expeditie belooft weer vrolijk te worden.
Dankzij hun satelliettelefoon zullen ze op regelmatige basis contact kunnen opnemen met het Belgenland.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


nieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm