Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Het Zillertal in Oostenrijk, ook om te boulderen

Het Zillertal in Oostenrijk, ook om te boulderen

19 december 2011

Het is nog niet al te lang dat het Zillertal gekend is onder de klimmers. Nog maar enkele jaren geleden werden in dit hart van Tirol de eerste ongekende parels van klimgebieden ontdekt. Vandaag is het aan het boulderen om zich in deze regio verder te ontwikkelen. De streek heeft een groot potentieel en kan veelzijdige klimmers dan ook van alles wat aanbieden in een daarenboven uitzonderlijk mooi kader.
Tijdens de afgelopen maand augustus trok Nicolas Mathieu er voor een lang weekend naartoe en dat leverde een nieuwe, zeer proper afgemonteerde video op. In beeld vinden we hemzelf, Tim Brijs en Ian Mast. Aan u om te oordelen of eenvoudigweg te... genieten.

Eerste deel

Deel twee
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,