Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Ingravids Eskerps, 8c voor Muriel Sarkany in Santa Linya

Ingravids Eskerps, 8c voor Muriel Sarkany in Santa Linya

Het voordeel van een klimroute is dat, hoe ze ook noemen, ze geklommen worden voor hun schoonheid of moeilijkheidsgraad. Afgelopen donderdag heeft Muriel Sarkany in Santa Linya (Spanje) een nieuwe 8c geklommen die de naam Ingravids Eskerps draagt. In feite gaat het om een variant van het vertrek van Rollito Sharma, waarvan Muriel een maand geleden al de Extension voltooide. Toen hoorden we al dat ze andere plannen had en hier is nu het bewijs. Op haar 37ste blijft de ex-competitieklimster plezier beleven aan het rotsklimmen. In Santa Linya kunnen enkel de weersverwachtingen, die neigen naar een hittegolf in de lente, haar afremmen.

Fotos op de site van Muriel Sarkany
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


11/03/2012
respect!

12/03/2012
Go Muriel Go


Gerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm