Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Jan de Smit klimt la Puce, 8A in Bleau

Jan de Smit klimt la Puce, 8A in Bleau

25 maart 2010

Wat er zo bijzonder aan boulderen is, is dat men een stevige 8A kan tegenkomen waarin het verschil in één enkele beweging wordt gemaakt. Dit is al zeker het geval voor de jeté la Puce in sector la Canche au Mercier in Fontainebleau die Jan de Smit eerder deze week wist te klimmen. Hij lukt er tegelijk ook in om zijn derde 8A bloc binnen één en dezelfde maand te klimmen. De eerste in de reeks was Middle Way in Hampi in India.
Jan laat zich dus gelden na een winter in het paradijs van Zuid-Oost Azië. Hij is wonderwel op weg om zijn form die hij had voor zijn zware schouderblessure te hervinden. Chapeau!
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


26/03/2010
Da eetem goe gedaan,onze lange zwierder !!

27/03/2010
nice job!


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,