Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Jonge Belgen in Spaanse topvorm

Jonge Belgen in Spaanse topvorm

31 juli 2010

Net zoals vorig jaar lukten Anak Verhoeven (13 jaar) et Loïc Timmermans (15 jaar) erin om hun missie in het zonnige Spanje te vervullen; genieten van de vakantie maar ook hier en daar een kruisje in de topo zetten. Anak klom in Spanje haar derde 8a in Sardenes met Cuca de LLum, Loïc klom twee keer 8c in Rodellar: Pata Negra (in 2002 geklommen door Nicolas Favresse) en Ironman.

Tegelijkertijd liet Anak nog eens van zich horen door de overwinning in de wacht te slepen op de Tout à Blocs in l'Argentière-la-Bessée in Frankrijk. Je kan hjier de video bekijken. Hiermee immiteerde ze de al even succesvolle Chloé Graftiaux die won bij de Seniors.

De site van LoÏc Timmermans
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,