Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Magic Wood, Zillertal. Boulderen in zomerse koelte?

Magic Wood, Zillertal. Boulderen in zomerse koelte?

Als je in alle frisheid wil boulderen wordt al vaker naar het hogergelegen Ticino in Zwitserland getrokken en toch bestaan er alternatieven die niet ver daar vandaan in Oostenrijk voor het grijpen liggen. Magic Wood In Zwitserland of het Zillertal in Oostenrijk? Een moeilijke keuze. Nicolas Mathieu, die beide gebieden reeds goed kent, stelt ons binnenkort een video voor waar voorlopig enkel hij de inhoud van kent. Het doel: iedereen zin geven om naar daar te trekken. In afwachting reeds enkele  beelden om je te doen watertanden.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm