Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Mathilde Brumagne in grootse vorm in Rodellar

Mathilde Brumagne in grootse vorm in Rodellar

De zomer is heilig voor Mathilde Brumagne. Geen wedstrijd op de agenda in de maand juli maar eerder een traditionele trip naar het zuiden: Spanje in 2009 en 2010, Frankrijk in 2011 en opnieuw Spanje dit jaar.
Net zoals drie jaar geleden trok onze Belgisch Kampioene naar Rodellar waar ze erin slaagde enkele routes van hoog niveau af te werken: Botanics 8b/+, Ixeia 8b+, Como tripa de conejo 8b+ in enkele pogingen en Geminis 8b+ in de eerste poging. Je kan gerust stellen dat het een goede voorbereiding moet zijn voor de wedstrijden die zich aankondigen maar het is vooral een bewijs van haar veelzijdigheid. Respect.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm