Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Micha Vanhoudt in de Frankenjura

Micha Vanhoudt in de Frankenjura

Micha Vanhoudt staat bekend om zijn beklimmingen bij onze Duitssprekende vrienden. De extreme uitdagingen die hij tot een goed einde bracht toen hij een paar jaar in Oostenrijk woonde, spreken voor zich. Begin september brengt de Belg enkele weken in de Frankenjura door. Bij zijn thuiskomst is hij weer heel wat mooie herinneringen en een paar ervaringen rijker: drie routes in 8c en een twaalftal tot 8b! "Downset ook bekend als Kurz und knäckig” ligt op het gelijknamige massief en is van de hand van Markus Bock. Steinbock gaat door het dak van het Orakel-massiefje. Echt moeilijke passen zitten er niet in, het is meer weerstandsklimmen. Roof Warrior is een weerstandsroute door het dak van het Universum-massief."

De site van Micha Vanhoudt
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm