Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Micha Vanhoudt kijkt terug op zijn 9a

Micha Vanhoudt kijkt terug op zijn 9a

13 april 2012

Twee weken na het toppen van zijn eerste 9a heeft Paul Lahaye een gesprek met Micha Vanhoudt. Micha gaf zijn indrukken op Erfolg ist trainierbar Reclimbed in Adlitzgräben.
Micha heeft de voorbije maanden in Oostenrijk zeer veel kunnen klimmen en dit in een omgeving die bevorderlijk is voor het outdoor klimmen. Maar zoals te verwachten, stopt het daar niet bij. De volgende stap is een kleine maand rotsklimmen in Spanje. Hij zal daar aan een aantal projecten werken die zijn opgenomen in de lijst van 2012. Een lijst van twee pagina's lang... Wij wensen hem veel plezier!

Lees het interview met Micha Vanhoudt
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,