Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Mooi weer, mooie prestaties

Mooi weer, mooie prestaties

Het mooie verlengde weekend was blijkbaar zeer vruchtbaar voor onze Belgische rotsklimmers. Stéphane Hanssens klom in het Franse Kronthal Orange à mèr en is met zijn 15 jaar misschien wel de jongste Belg die dit niveau haalt! Johan Mus, een iets volwassener klimmer, klom er op zijn beurt De la Terre à la Une à vue, wat blijkbaar de populairste 8a-route voor Belgen aan het worden is! Bekijk deze foto van de route.
Jerry Baets klom de eerste lengte van Schwarzenegger (8a, eerste lengte 7c+, te Freyr) à vue en om zijn grote vorm te bevestigen, topte hij Namche Bazar (8a++) bij de eerste poging!


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm