Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Mooie vangst voor Nicolas Mathieu in de Rocklands

Mooie vangst voor Nicolas Mathieu in de Rocklands

7 juli 2012

Nicolas Mathieu heeft niet op de proclamatie van de resultaten gewacht om er vandoor te gaan. Eind juni nam hij het vliegtuig richting Rocklands, het Zuid-Afrikaans boulderparadijs. Op een dikke week wist hij geen klein aantal prestaties te leveren, waaronder enkele in de achtste graad. Bij voorbeeld twee lijnen die al door Jan Gorrebeeck getopt werden twee jaar geleden: Black Velvet (8A) en Nutsa (8A+). Daarnaast ook nog Oral Office, een andere 8A+.
Na Indië begin dit jaar is dit een nieuw continent deze zomer, of eerder winter daar op de zuidelijke hemisfeer, voor Nicolas. Hij sprak er af met zijn avontuurlijke compagnon Tim Brijs die een wereldreis aan het maken is tot eind 2012. We twijfelen er niet aan dat hij ons mooie beelden zal meebrengen van deze nieuwe uitspattingen.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,