Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Muriel Sarkany topt Rollito Sharma, 8b+

Muriel Sarkany topt Rollito Sharma, 8b+

Muriel Sarkany ruilde de kilte van de isolatieruimte voor de heerlijke frisheid van de rotsen. Na de laatste etappe van de Wereldbeker vertrok Muriel meteen naar Catalonië om er de plaatselijke klimgebieden te gaan verkennen. Ondanks de koude lukte ze er toch in om Rollito Sharma, 8b+ in Santa Linya te toppen.

Net voordat Muriel naar Santa Linya kwam, bracht ze enkele dagen door in Siurana en Margalef, maar door het weinig schitterende weer besloot ze al snel om naar de ietwat verscholen grot van Santa Linya te gaan. Ze was er echter niet de enige met dat idee. Ook Chris Sharma, Dave Graham, Tomaz Mrazek en Edu Marin waren naar de grot afgezakt met dezelfde idee. Sharma opende er trouwens een nieuwe 9b, Neanderthal. Hierover kan je meer info vinden op onze partnersite Kairn.com.

Meer foto's op de site van Muriel Sarkany
Herbekijk de video van Siebe Vanhee in Rollito Sharma
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


24/12/2009
Hey Muriel zo te zien zit ook nog niet stil!
Zeer mooi!

Prettige feesten!!


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm