Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Muriel Sarkany topt Soul Sacrifice 8b+

Muriel Sarkany topt Soul Sacrifice 8b+

Gebruik makend van de uitzonderlijk goede condities voor de tijd van het jaar, lukte Muriel Sarkany er afgelopen maandag in Soul Sacrifice 8b+ in de Gorges du Loup te toppen. Haar laatste bezoek aan het massief dateerde reeds van 2003. De niet overdreven temperaturen en een zacht windje zorgden ervoor dat het niet onmenselijk bakken was in de Gorges, zoals dat anders wel het geval kan zijn. Afgelopen week lukte ze er al in om Satanix, 8b eerste poging te klimmen. Maar, we zullen nog wel nieuws uit de Gorges du Loup mogen verwachten. Muriel werkt momenteel nog in een aantal projecten in de sector Déversé waar zich ook deze twee routes bevinden.

De site van Muriel Sarkany
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm