Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Nicolas Favresse en Stéphane Hanssens in het land van de vikings

Nicolas Favresse en Stéphane Hanssens in het land van de vikings

11 mei 2013

Noorwegen is dé place to be de dag van vandaag. Sinds de ontdekking van de grot van Flattanger twee jaar geleden, trekt het van overal sterke klimmers aan. Deze week zijn Nicolas Favresse en Stéphane Hanssens richting Scandinavië getrokken om er een maand lang onafgewerkte projecten van het jaar voordien te proberen. We weten dat Nicolas en Stéphane van barsten houden, en dat treft, want die zijn er in overvloed. Hieronder vind je enkele foto's genomen door Bernardo Gimenez tijdens hun laatste verblijf in Noorwegen. We zien Nicolas samen met zijn broer Olivier en de Duitser Daniel jung.

Lees voor nog meer achtergrond informatie vooral even het interview met de Noor Magnus Midtboe en het artikel over Scandinavië.

De site van Nicolas Favresse
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,