Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Op naar de Happy Boulders in Bishop

Op naar de Happy Boulders in Bishop

15 januari 2013

Bishop, dat is kiezen tussen de imposante eivormige boulders op de heuvels van de Buttermilks en de chaos van de schrikwekkende valleien van de Happy & Sad Boulders. Dat is zeker geen makkelijke beslissing. Nochtans zijn de massieven zo prachtig dat het de moeite waard is om ze allebei te bezoeken. Zo dachten ook Tim Teerlinck en Xiao-Lin Lin. In twaalf dagen tijd hebben zij de kleinste hoekjes van de twee gebieden ontdekt. In het laatste deel van hun trilogie over boulderen in California zien we ze aan het werk in enkele passages met uiteenlopende stijlen en niveaus.

Bishop Happy & Sad Boulders Oct '12
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,