Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Raki on the rocks

Raki on the rocks

Een kleine maand terug zagen we Klaas Willems reeds in een video waarin hij vertelde over klimmen met mucovisidose. Deze video was een voorsmaakje voor de full version, Raki on the rocks - Climbing in Turkey, een film van een veertigtal minuten.

De film geeft treffend de sfeer van een langdurige klimvakantie weer. Het leven op de camping, de onverwacht geniale rustdagen, het internationale karakter van de klimmerswereld, ... Daarnaast is de film nog doorspekt met schitterende klimbeelden en routes om je de vingers bij af te lekken. Dit alles vermengd in een montage die een zoektocht naar originele verhaallijnen verbergt.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm