Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Regen aan à vue's voor Loïc Timmermans in Terradets

Regen aan à vue's voor Loïc Timmermans in Terradets

Tijdens de krokusvakantie trok Loïc Timmermans naar Terradets in Spanje. Doel was zijn conditie te testen na een lange  winter in zaal. Het klopt dat we hem niet meer aan het werk hebben gezien tijdens de twee manches van de Belgische jeugdbekercompetie in januari. Voor wie nog zou twijfelen moeten zijn realisaties geruststellend overkomen. Ze bevestigen dat hij verder aan het à vue klimmen heeft gewerkt. Drie 8a+'en tovert hij zo uit zijn klimzak: Trecking, L'Adreçador en Formula Weekend. Daarnaast topte hij ook drie 8a's en niet minder dan vijf 7c+'en. Is dit een teken voor de komende wedstrijden? We vermoeden het. Het Belgisch kampioenschap voor de jeugd op zaterdag 10 maart zal meer duidelijkheid brengen.

De site van Loïc Timmermans




Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm