Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Rotsklimmen in België

Rotsklimmen in België

10 december 2002

In afwachting van de start van onze themamaand over ijsklimmen, kruipen we nog even de rotsen op.
Jean-Claude Vittoz deelt zijn encyclopedische kennis van klimmassieven met ons: we hebben nu maar liefst 208 Belgische rotsmassieven in ons overzicht, met beschrijvingen én veel foto's. De overzichtpagina per massief is uitgebreid met links naar foto's in de routedatabase en sinds vorige week vind je ook de online topo van nieuwe artif-routes op het Paradou-massief te Yvoir (met dank aan de VBSF).
Wie nog foto's van Belgische klimroutes in zijn of haar archief heeft zitten, mag die naar de redactie doorsturen. We voegen ze met alle plezier toe aan de databank! Vermeld daarbij massief en naam van de route.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,