Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Sean Villanueva en Siebe Vanhee in Piedras Paradas

Sean Villanueva en Siebe Vanhee in Piedras Paradas

Na beiden een mooie tijd beleefd te hebben in Venezuela trokken Siebe Vanhee en Sean Villanueva richting Zuid-Amerika. Op de agenda stond het openen van een honderdtal routes bij Piedras Paradas in Argentinië. Piedras Paradas is een national park, vier uur ten zuidoosten van Bariloche. Dit is ook de plaats naar waar Petzl zijn volgende Rock Trip plant.
In de canyon staan twee wanden van 200 meter hoog tegenover elkaar. Sean en Siebe kregen de opdracht om een nieuwe route van zes lengtes te openen. Gezien de moeilijkheid zal het wachten zijn op de komst van de sterke klimmers in november om de lengtes vrijgeklommen te zien.

Meer info en fotos op de blog van Siebe
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm