Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Siebe Vanhee probeert Dreamcatcher in Squamish

Siebe Vanhee probeert Dreamcatcher in Squamish

7 augustus 2010

Eind juni vertrok Siebe Vanhee naar Noord-Amerika om er een rondreis van twee maanden te maken; een ander continent, andere mensen, andere manier, en anders klimmen. In het Canadese Squamish zette hij al zijn eerste stapjes in het trad-klimmen met enkele lange routes van meerdere lengtes en namelijk de Grand Wall (de meeste bekende multipitch van Canada?). Tegelijkertijd ging hij voor de leut eens voelen in het befaamde Dreamcatcher, een route die bekend werd door Mister Chris Sharma himself.
Deze week nog trekt Siebe naar het Zuiden om in Boulder in Colorado terecht te komen. Niet om veel lengtes te klimmen dus.

De blog van Siebe Vanhee
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


10/08/2010
goe bezig ziebe!! geniet ervan!


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,