Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Stéphane Hanssens aan het werk in Patagonië

Stéphane Hanssens aan het werk in Patagonië

Stéphane Hanssens vertoeft momenteel in Patagonië in het gezelschap van Sean Villanueva en Merlin Didier. Om zich voor te bereiden heeft Stéphane deelgenomen aan de Petzl Roc Trip in Piedra Parada in Argentinië. Daar heeft hij bij wijze van opwarming de 8b+ Io Brother van de eerste poging getopt, evenals twee 8b's van de eerste en de tweede poging. Ook deed hij meerdere 8a+'en 8a's à vue of flash. Volgens Stéphane gaat het om "een opkrikker van formaat".
Het vervolg van het verhaal lijkt pittiger. "Momenteel bevinden we ons in El Chalten waar we het weerbericht in het oog houden. In afwachting heb ik overdag de boulder Wasabi geklommen, een 8A+. (...). We verwachten dat we hierna de bergen in kunnen gaan voor het zware werk. Nieuws zal nog volgen."
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


16/12/2012
Nice Stéphane!


Gerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm