Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
The whistler, the wizard and the racoon, een heldenverhaal op de Cerro Catedral

The whistler, the wizard and the racoon, een heldenverhaal op de Cerro Catedral

Eind 2012 leken Sean Villanueva, Stéphane Hanssens en Merlin Didier gedurende drie maanden spoorloos verdwenen. Enkelen onder ons hadden al snel in de smiezen dat zij weer de verticale wereld van Patagonië waren gaan opzoeken. Voor hen stond een beetje boulderen, wat big walls, wat sneeuw en een beetje ijs op het programma. Niets ongewoon dus voor onze drie extreme rotsliefhebbers.
Vandaag kunnen jullie een groot deel van hun avonturen herbeleven. We hebben immers beelden van de eerste vrije beklimming van de oostwand van de Cerro Catedral (1000m, 7c+). Daarmee ronden ze meteen het project Los Fabulos Dos af. Dat is een variant van Escoba de Dios. De beklimming heeft het trio één week gekost, in portaledge-stijl. De zeven episodes hieronder schetsen het verhaal van de fluitspeler, de tovenaar en de wasbeer (the whistler, the wizard and the racoon). Een poëtische manier om onze immer joviale en gemotiveerde acteurs in beeld te brengen.

Episode 1: The dropout

Episode 2: The cave

Episode 3: Charge

Episode 4: Semi Pesos

Episode 5: Drums and guns

Episode 6: Dream pitch

Episode 7: The biscuit
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm