Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Trip report: Chloé Graftiaux in Thailand

Trip report: Chloé Graftiaux in Thailand

8 maart 2010

Als je twee weken langs moet zoeken naar een beetje schaduw, dan vergeet je al snel met welke diepvriestemperaturen we hier geplaagd worden. Op verplaatsing in Thailand wist Chloé Graftiaux ondanks de tropische hitte enkele knappe prestaties te leveren. Bij haar terugkomst plaatste ze een korte trip report op haar site dat je alvast doet watertanden en dromen van zon, zon, rotsen, en nog meer zon. Ideaal voor de gelukkigen onder ons die een vakantie naar Tonsai plannen. En daar horen natuurlijk ook paradijselijke fotos bij.

De site van Chloé Graftiaux
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,