Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Veel water, groen, en een Groenlands zwart gat

Veel water, groen, en een Groenlands zwart gat

4 augustus 2010

De leden van het CAB-RCT (Nicolas, Olivier Favresse, Sean Villanueva en Ben Ditto) hebben ondertussen vanop hun drijvend basecamp in de wateren rond Groenland al enkele schitterende lijnen beklommen, waaronder eentje van 850 meter, The Devil's Brew, afgewerkt in 8 of... 11 dagen.

Na veertig dagen expeditie in Groenland, is er één ding zeker; water is er genoeg, zowel op de boot als op de rots. Daarenboven tiert de vegetatie er welig waardoor het klimmen er niet makkelijker op wordt, maar het is steeds wel aangenaam ruim om te klimmen. Kijk maar eens naar het befaamde Groenlandse zwarte gat.

Verhaal en foto's op de site van het CAB-RCT
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,