Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Vertical Sailing Greenland, episodes 2 & 3

Vertical Sailing Greenland, episodes 2 & 3

Een maand na het uitbrengen van het eerste deel van Vertical Sailing, staan nu ook episodes 2 en 3 van de avonturen van het CAB-Rock Climbing Team in Groenland online. Na enkele dagen in volle zee schakelen de teamleden over naar het meer serieuze werk met 11 dagen in Devil's brew (850m 5.12+) op Impossible Wall. Een beklimming die ze niet snel zullen vergeten gezien de omstandigheden waar ze mee geconfronteerd werden. Wilde begroeiing en watervallen op het programma in deel twee.

Vervolgens de beklimming van Never again. 500 meters die niet licht vergeten zullen worden door kapitein dominee Bob Shepton (75 jaar).

De site van het CAB-RCT
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm