Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Alpinisme
>
Nieuws 
Beklimming van de Khan Tengri 7010m, welkom in Kirgistan

Beklimming van de Khan Tengri 7010m, welkom in Kirgistan

Guido Riemenschneider maakt deel uit van het selecte clubje zwaar gemotiveerde alpinisten waarvoor de bergen een waarlijke passie is. De afgelopen maand augustus kon hij genieten van de gastvrijheid van de bewoners van Kirgistan tijdens zijn beklimming van de Khan Tengri (7010m). Een advies: lees zijn relaas van de lokale turbulenties. Het is de moeite zeker waard.
Als je er daarna nog niet genoeg van hebt weet dan dat Guido op 26 oktober in Mol een diaavond organiseert waarvan de opbrengst integraal wordt doorgestort naar de antikankervereniging Zacht licht. Zie agenda voor details.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm