Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Alpinisme
>
Nieuws 
Patagonia Dreams: niet te missen!

Patagonia Dreams: niet te missen!

Ze hebben Patagonia doorkruist op hun zoektocht naar extreme routes en sensaties en ze zijn teruggekeerd met een massa aan herrineringen en indrukken. Om hiervan mee te kunnen genieten moet je gewoon afzakken naar één van de vele voorstellingen die Seán Villanueva, Mike Lecomte, Olivier en Nicolas Favresse geven vanaf oktober (7/10 te Klimzaal Bleau, Gent).
Een voorsmaakje? Lees het gepassioneerde verslag dat Seán ons doorspeelde en dat gerust de titel Valfactor2-syndroom zou kunnen dragen. Kijk ook op xpedition.be om de trailer van hun film te zien.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm