Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Alpinisme
>
Nieuws 
Patagonia Dreams

Patagonia Dreams

Ze droomden er maanden van, en nu is het hen gelukt. Waarover hebben we het? Over vier klimmers met een mooi gevuld palmares: Nicolas en Olivier Favresse, Seán Villanueva en Mike Lecomte. Hun project: de meest extreme toppen van Patagonië bedwingen, waaronder de beroemde Fitz Roy via de Royal Flush-route en de Torres del Payne via de Ryders on the storm-route. Een week na hun aankomst ter plaatse, bleken hun eerste indrukken inderdaad erg... extreem.
Om het volledige relaas van hun expeditie te lezen of om hen simpelweg aan te moedigen (via het forum), ga je best eens een kijkje nemen op hun website.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm