Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
BCCC
>
Nieuws 
Opleiding tot nationaal scheidsrechter lead op 7 & 8 mei

Opleiding tot nationaal scheidsrechter lead op 7 & 8 mei

Op zaterdag 7 mei organiseert de BCCC (Belgian Commission for Competition Climbing) een opleiding tot nationaal scheidsrechter lead (moeilijkheidsklimmen) dit in klimzaal Klimax van 14u tot 18u. De opleiding is gratis. Voorzie bij voorkeur een chronometer/gsm/uurwerk met stopwatch.

Indien je de opleiding met succes volgt ben je aspirant nationaal scheidsrechter lead. Als aspirant dien je stage te volgen. Je stage bestaat uit het jureren van 2 lead wedstrijden, dit onder begeleiding van een nationaal scheidsrechter.
Op zondag 8 mei heb je de mogelijkheid om tijdens de Lead 11 reeds stage te lopen. Als aspirant krijg je per wedstrijd een onkostenvergoeding van 20 Euro, als nationaal scheidsrechter 50 Euro. Heb je de smaak te pakken dan kan je je diploma nationaal scheidsrechter uitbreiden tot de disciplines speed en boulder.

Meer info en inschrijven via [email protected].
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm