Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Anak Verhoeven, 1ste in Annecy-le-Vieux

Anak Verhoeven, 1ste in Annecy-le-Vieux

De competities volgen elkaar in een razend tempo op, maar geen twee zijn er hetzelfde. Drie weken geleden werd Anak Verhoeven nog 6de in Veliko Tarnovo, maar deze zondag werd ze 1ste op de voorlaatste manche van de European Youth Series. Door deze overwinning - haar eerste internationale van het wedstrijdseizoen - bemachtigt Anak de 2de plaats in het voorlopige klassement. Ze strandt zo op een zestigtal punten van de Oostenrijkse Elena Bonapace. De laatste overwinning van het seizoen zal dus heel sterk bevochten worden. Bij de Miniemen Jongens eindigde Loïc Timmermans op een 5de plaats nadat hij eerder deze maand won in Bulgarije. In een categorie hoger - Youth A - grepen Sébastien Berthe en Lukas Geukens net naast een plaats in de finale. Ze eindigden respectievelijk 11de en 14de.

Volledige resultaten van de Belgische delegatie
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm