Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Antwerp Climbing Trophy

Antwerp Climbing Trophy

De 10e editie van de ACT, een organisatie van Bergsportvereniging Antwerpen in klimzaal Wall Street, werd niet het klimfeest dat je van zo'n jubileumuitgave mag verwachten. Het werd in tegendeel een veel te lange chaotische dag met te weinig aandacht voor de schaars opgekomen deelnemers.
Bij de heren senioren won Ben Roose op een onwaarschijnlijk betwistbare manier voor Marius Oniga. Bij de dames behaalde Kim Anthoni onbedreigd de overwinning.
Bij gebrek aan een ordentelijk opgestelde uitslag kunnen we slechts de eerste 3 deelnemers per categorie vermelden: Florian Castagne won in de categorie Jongens A, Lara De Backer won in de categorie Meisjes B, bij de Jongens C won Sam Van Den Driessche en in de categorie Jongens Junioren won Roel van Ginniken.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm