Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Biover Sport Bouldering Sensations op 2 en 3 oktober in Gent

Biover Sport Bouldering Sensations op 2 en 3 oktober in Gent

Het einde van de zomervakantie staat voor sommigen synoniem met het nieuwe competitieseizoen. Er wordt alvast reikhalzend naar uitgekeken! De eerste wedstrijd van het seizoen en niet de minste - de Biover Sport Bouldering Sensations - vindt plaats in Gent, op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober aanstaande.
Zoals ieder jaar wordt ons een spannende krachtmeting beloofd: de klimmers krijgen 45 hindernissen opgelegd die ze binnen de vier uur moeten overwinnen. De klimmer die de meeste blokken beklimt, wint vanzelfsprekend de jackpot. Geen finale dit jaar: er wordt enkel voor punten geklommen. Overigens wordt er onder de winnaars een prijzenpot van € 1000 verdeeld.
Laten we ook niet vergeten dat de Biover Sport Open traditiegetrouw voor iedereen toegankelijk is, wat sinds een tiental jaren het succes van deze competitie vormt. Amateurklimmers kunnen er zich in een ontspannen sfeer met de sterkere klimmers meten. Klimmer of toeschouwer: deze competitie mag zeker niet op de agenda ontbreken.

Programma:

  • sessie 1: vrijdag 2 oktober van 18.30u tot 22.30 (jeugd en recreaten)
  • sessie 2: zaterdag 3 oktober van 13.00u tot 17.00u (jeugd en recreaten)
  • sessie 3: zaterdag 3 oktober van 18.30 tot 22.30u (top 100 ooit en wild cards)

Ingangsrecht: 15 Euro
Info et inschrijving: http://bleauopen.belclimb.net
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm